70 m2 RAKOVICA VIDIKOVAC 2.5 Vidikovački venac

011/250 8778 105.000 €
Dodato u favorite
1/17

prodaja stana Beograd, RAKOVICA, VIDIKOVAC, Vidikovački venac,

UKNJIŽEN,
LUKSUZNO RENOVIRAN

dvoiposoban kompletno renoviran stan sa lodjom, sprat: 3/8, cg, lift, dve spavaće sobe, nameštaj po meri, poseduje pripadajući podrum.

Ovaj stan se može kupiti iz kredita banke.

VIDEO PRIKAZ ovog stana pogledajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=Q3QROqy-EQ8

KONTAKT: 063/458-981

Agencijska provizija za kupovinu ove Nekretnine je 2%.

Pogledajte kompletnu ponudu na: www.sigmanekretnine.comOpština: RAKOVICA
Kvadratura: 70
Lift: da
Lokacija: VIDIKOVAC
Struktura: 2.5
Godina gradnje:
Ulica: Vidikovački venac
Sprat: 3/8
Uknjižena nekretnina
Kompletno renoviran
Cg - gradske toplane


Lodja
Alu-pvc stolarija
Sigurnosna vrata


Klima uredjaj
Kuhinja po meri
Ugradni plakari


Podrum
VIDIKOVAC -

Pretpostavlja se da je naselje dobilo naziv po pogledu koji se pružao sa ovog dela grada obzirom da se nalazi na oko 200m nadmorske visine i broji oko 16.000 stanovnika.

Glavna ulica, kružnog oblika koja se proteže kroz čitavo naselje nosi naziv Vidikovački venac.
Centralna ulica, ujedno i glavna saobraćajnica, kojom saobraća gradski prevoz nazvana je po prvom srpskom Patrijarhu Joanikiju.

Centralni deo naselja uglavnom čine soliteri izgradjeni početkom 80-tih godina koji su poređani u krug duž ulice Vidikovački venac. Svaki krug čini 6 solitera. Ukupan broj solitera je 13 Između kojih su platoi, zelene površine i prilazni parkinzi. Pored solitera, duž ulice Vidikovački venac se nalaze I 11 manjih trospratnih stambenih zgrada I 3 bloka dvospratnih zgrada sa lokalima u prizemlju neposredno uz popularni "Garden centar"

Pored stambenih zgrada u ulici Vidikovački venac imamo i stambeni blok zgrada koje nose adresu Patrijarha Joanikija i to 10 solitera kod okretnice autobusa 23, 53, 89, 542 i 521 i 5 sedmospratnica preko puta O.Š "Branko Ćopić" koja je izgrađena 1984.godine .

Naselju pripada prestižni blok 28 stambenih zgrada u ulici Susedgradskoj koju čine uglavnom dvoetažni stanovi tipa dupleks raspoređeni u tri grupacije.

Pored komercijalnog sadržaja i tržnih centara kao i velike pijace "Vidikovac", najveće u južnom delu grada, nalazi se restoran brze hrane Mc Donalds gde je zimi i klizalište. Od infrastrukturnih objekata treba pomenuti dečiji vrtić "Duško Radović", hram "Preobraženja Gospodnjeg" I ispostavu policijske stanice "Rakovica".


Slične nekretnine

3.0

RAKOVICA, PETLOVO BRDO

100.000
prodaja stana Beograd, RAKOVICA, PETLOVO BRDO, Nićifora Ninkovića, UKNJŽEN, KUĆE U NIZU SA DVORIŠTEM trosoban dvoetažni stan sa terasom ...
prodaja stana Beograd, RAKOVICA, PETLOVO BRDO, Nićifora Ninkovića, UKNJŽEN, KUĆE U NIZU SA DVORIŠTEM trosoban dvoetažni stan sa terasom ...
3.0 VP/1 85 m2detaljno
Sigma nekretnine

Sigma nekretnine

broj u registru 144
063/458-981

Kontaktirajte nas