135 m2 ČUKARICA SREMČICA 5.0 Čedomira Popovića

011/250 8778 53.000 €
Dodato u favorite
1/13

prodaja stana Beograd, ČUKARICA, SREMČICA, Čedomira Popovića,

UKNJIŽEN,
DVORIŠTE
GARAŽA
SA KOMPLETNIM NAMEŠTAJEM

prodaju se dve stambene jedinice na 2.5 ara placa i garaža.

trosoban stan na prvom spratu sa dve terase površine 90m2 jednoiposoban stan u prizemlju nastao adaptacijom garaže površine 45m2, Pripadajuće dvorište 2,5 ara i garaža u dvorištu.


Ova nekretnina se može kupiti iz kredita banke.

VIDEO PRIKAZ ovog stana pogledajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=5eoVGTWs7_4

KONTAKT: 063/662-585

Agencijska provizija za kupovinu ove Nekretnine je 2%.

Pogledajte kompletnu ponudu na: www.sigmanekretnine.comOpština: ČUKARICA
Kvadratura: 135
Lokacija: SREMČICA
Struktura: 5.0
Godina gradnje:
Ulica: Čedomira Popovića
Sprat: 1/2
Uknjižena nekretnina
Kompletno renoviran
Ta peći


2 terase
2 mokra čvora
Alu-pvc stolarija


Sigurnosna vrata
Dvorište
Poseduje garažu


Sremčica je gradsko naselje Beograda i pripada opštini Čukarica. Prema popisu stanovnika iz 2011. bilo je oko 21.000 stanovnika što je 10-tak procenata više nego u prethodnom popisu. To govori da ovo naselje postaje vrlo atraktivno za život. Do 80-tih godina prošlog veka Sremčica je pretežno bilo vikend naselje imućnijih stanovnika Beograda. Nakon toka pristupa se izgradnji stambenog naselja "Gorica"

Naselje "Gorica" se nalazi na ulazu u Sremčicu iz pravca grada.. U ovom naselju je okretnica autobusa 512. Naselje Gorica se sastoji od par ulica i stambenih blokova. Ulice u naselju Gorica su: Žila Verna, Dvoržakova, Sare Bernar, Tomasa Edisona. Žila Verna je treća po veličini ulica u naselju Gorica. U sklopu ulice se nalazi pijaca, tržni centar i oko 25 stambenih zgrada. Dvoržakova ulica je druga po veličini ulica u naselju "Gorica". U njoj su pretežno stambene zgrade. Ulica Tomasa Edisona je najmanja ulica u naselju. U njoj se nalaze bitni infrastrukturni objekti kao što su OŠ "Duško Radović", dečiji vrtić, supermarketi i par kafe-a. Ulica Sare Bernar je većinom ispunjena stambenim zgradama, prodavnicama, frizerskim salonima, krojačkim radnjama, apotekom i ostalim komercijalnim sadržajuma. U centru naselja postoji i osnovna škola "Vuk Karadžić".
Na inicijativu stanovnika Sremčice, 2016.godine je izgrađeno šetalište koje spaja ovo naselje sa Ibarskom magistralom. Glavna ulica koja prolazi kroz naselje nosi naziv Beogradska ulica i duga je oko 6 km. Gasovod je takođe prošao kroz naselje tako da su se mnogi stanovnici opredelili za uvođenje ovog vida grejanja u svoje domove.

Od strogog centra grada, Sremčica je udaljena oko 16 km a linije gradskog prevoza koje Sremčicu povezuju sa ostalim delovima grada su 511 I 512 i do centra grada se stiže za 20-tak minuta vožnje.

Atrakcija Sremčice je čuvena Rakina bara - kraško jezero koje je pre Ade Cigalnije bila jedno od malobrojnih mesta gde su mladi Beograđani dolazili na romantična noćna kupanja.


Slične nekretnine

3.0

ČUKARICA, SREMČICA

53.000
prodaja stana Beograd, ČUKARICA, SREMČICA, Sare Bernar, 3.0-soban komforan stan sa dva mokra čvora u stambenoj zgradi u naselju Sremčica u ul. ...
prodaja stana Beograd, ČUKARICA, SREMČICA, Sare Bernar, 3.0-soban komforan stan sa dva mokra čvora u stambenoj zgradi u naselju Sremčica u ul. ...
3.0 VP/4 82 m2detaljno
1.0

ČUKARICA, BANOVO BRDO

58.000
prodaja stana Beograd, ČUKARICA, BANOVO BRDO, Požeška, UKNJIŽENA POVRŠINA STANA 39m2 UKNJIŽENA POVRŠINA terase 54m2 izvorno jednosoban ...
prodaja stana Beograd, ČUKARICA, BANOVO BRDO, Požeška, UKNJIŽENA POVRŠINA STANA 39m2 UKNJIŽENA POVRŠINA terase 54m2 izvorno jednosoban ...
1.0 5/5 39 m2detaljno
Milen Spasić - Beli

Milen Spasić - Beli

licenca br. 2012
063/662-585

Kontaktirajte nas