363 m2 ČUKARICA SREMČICA 9.0 Milićevo Sokače

011/250 8778 119.000 €
Dodato u favorite
1/17

prodaja kuće Beograd, ČUKARICA, SREMČICA, Milićevo Sokače,

UKNJIŽENA POVRŠINA 363 m2,
PR+2+PK

Moderna kuća na 4 etaže, uknjižena površina 363m2 na placu 7 ari ograđen zidanom ogradom.

Može da funkcioniše kao 3 trosobna stana

Unutrašnji radovi i oprema su prvoklasni. U sklopu dvorišta je letnjikovac sa roštiljem i pećenjarom kao i pomočne prostorije površine 110m2,

Grejanje je etažno na čvrsto gorivo ili struju.

Kuća se nalazi 100m od glavne ulice - Beogradska. Autobuska stanica 50m udaljena.

Jedina stvar koju treba uraditi je spoljna fasada.

ODLIČNA INVESTICIJA


Ovaj stan se može kupiti iz kredita banke.

VIDEO PRIKAZ ovog stana pogledajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=ewh4rdjdmRQ

KONTAKT: 063/443-225,

Agencijska provizija za kupovinu ove Nekretnine je 2%.

Pogledajte kompletnu ponudu na: www.sigmanekretnine.comOpština: ČUKARICA
Površina placa: 7
God. gradnje: 1980
Lokacija: SREMČICA
Ulica: Milićevo Sokače
Uknjižena nekretnina
Bez ulaganja
Etažno grejanje - struja


4 terase
3 kupatila
Alu-pvc stolarija


Sigurnosna vrata
Dvorište
Garažno mesto


Sremčica je gradsko naselje Beograda i pripada opštini Čukarica. Prema popisu stanovnika iz 2011. bilo je oko 21.000 stanovnika što je 10-tak procenata više nego u prethodnom popisu. To govori da ovo naselje postaje vrlo atraktivno za život. Do 80-tih godina prošlog veka Sremčica je pretežno bilo vikend naselje imućnijih stanovnika Beograda. Nakon toka pristupa se izgradnji stambenog naselja "Gorica"

Naselje "Gorica" se nalazi na ulazu u Sremčicu iz pravca grada.. U ovom naselju je okretnica autobusa 512. Naselje Gorica se sastoji od par ulica i stambenih blokova. Ulice u naselju Gorica su: Žila Verna, Dvoržakova, Sare Bernar, Tomasa Edisona. Žila Verna je treća po veličini ulica u naselju Gorica. U sklopu ulice se nalazi pijaca, tržni centar i oko 25 stambenih zgrada. Dvoržakova ulica je druga po veličini ulica u naselju "Gorica". U njoj su pretežno stambene zgrade. Ulica Tomasa Edisona je najmanja ulica u naselju. U njoj se nalaze bitni infrastrukturni objekti kao što su OŠ "Duško Radović", dečiji vrtić, supermarketi i par kafe-a. Ulica Sare Bernar je većinom ispunjena stambenim zgradama, prodavnicama, frizerskim salonima, krojačkim radnjama, apotekom i ostalim komercijalnim sadržajuma. U centru naselja postoji i osnovna škola "Vuk Karadžić".
Na inicijativu stanovnika Sremčice, 2016.godine je izgrađeno šetalište koje spaja ovo naselje sa Ibarskom magistralom. Glavna ulica koja prolazi kroz naselje nosi naziv Beogradska ulica i duga je oko 6 km. Gasovod je takođe prošao kroz naselje tako da su se mnogi stanovnici opredelili za uvođenje ovog vida grejanja u svoje domove.

Od strogog centra grada, Sremčica je udaljena oko 16 km a linije gradskog prevoza koje Sremčicu povezuju sa ostalim delovima grada su 511 I 512 i do centra grada se stiže za 20-tak minuta vožnje.

Atrakcija Sremčice je čuvena Rakina bara - kraško jezero koje je pre Ade Cigalnije bila jedno od malobrojnih mesta gde su mladi Beograđani dolazili na romantična noćna kupanja.


Slične nekretnine

Miodrag Blagojević

Miodrag Blagojević

licenca br. 1837
063/443-225,

Kontaktirajte nas